Ga met je vriendinnen naar dit roze hotel in Ibiza!

Van roze slaapkamertjes krijg ik meestal een echte ‘Clueless’ vibe. Een tikkeltje fout, maar toch super heerlijk! Alle girly girls die van roze houden kunnen hun hart ophalen in het Paradiso Art Hotel in Ibiza. Ongeveer elk item in het roze hotel heeft de ultieme meidenkleur. Jep, zelfs het zwembad!

Het Paradiso Art Hotel kun je vinden in Bahía de San Antonio op het zonovergoten Spaanse Ibiza. Nu staat Ibiza er over het algemeen bekend om een tikkeltje anders te zijn, maar dit hotel is weer anders dan ‘Ibiza anders’.

Het roze hotel in jaren 80 stijl

Ronde vormen, de 80’s op zijn foutst, Miami Vice achtige taferelen en alles is roze of een ander zuurstokkleurtje. De aankleding is everything! Het hotel opent haar deuren in juni 2018, maar je kunt nu al jouw vakantie gaan boeken. Het hotel kent vooralsnog een scherp tarief. Het hoogseizoen is wat prijzig, maar buiten de vakanties om kun je er al voor €75,00-€100,00 per nacht per kamer verblijven, uitgaande van de goedkoopste suite voor 2 personen.

Reserveren

Je kunt nu al een reservering maken voor de zomer van 2018. Het roze hotel gaat namelijk medio juni haar deuren openen. Ik adviseer je om er snel bij te zijn, want ik verwacht dat de zuurstok roze kamertjes als warme broodjes over de toonbank zullen gaan. Reserveren kan hier.

Misschien ook interessant:

(Beeld)bron: Paradiso Art Hotel

DELEN
24 jaar, eigenaresse van Cherie Magazine en heeft een grote voorliefde voor katten, servies verzamelen, haarverf projecten en buiten de deur eten. Gepensioneerd cocktailshaker, Zo nu en dan inwoner van Curaçao en Vinyl-a-holic. Have fun reading!