Pumpkin Spice hair is dé trend van deze herfst en wij zijn geobsedeerd!

Bij Cherie Magazine zijn we altijd op zoek naar de nieuwste trends op bijvoorbeeld mode-, beauty-, fashion- en woongebied, maar er zijn ook haartrends die ons hartje sneller laten kloppen. Pumpkin spice hair is nu helemaal hot en wij van Cherie Magazine snappen wel waarom!


Dat dit kapsel binnen no-time net zo populair zou worden als de gelijknamige koffie van Starbucks was geen verrassing. Op Instagram werd dan ook al snel een hashtag in het leven geroepen voor de kastanjebruine/koperkleurige haarkleur. Met #PumpkinSpiceHair kun je genoeg variaties vinden.

Pumpkin Spice hair

Deze trend staat helaas niet even goed bij elke huidskleur. Met een lichte of licht getinte huid, komt de kleur het beste tot zijn recht. Heb je een lichte huid, dan staat een rode ondertoon je het mooist en heb je een licht getinte huid, dan is een bruine ondertoon ideaal voor jou. Heb je een donkere huidskleur? Vraag dan even advies bij de kapper. Een goede kapper kan altijd een prachtige variatie maken die bij jouw huidskleur past.

 

Mocht je dus nog op zoek zijn naar iets nieuws? Dan is Pumpkin Spice hair wellicht iets voor jou! Wedden dat je het herfstgevoel er gelijk bij krijgt en de kleur is trouwens ook gewoon winterproof.

Zelf je haar verven

Wil je zelf aan de slag? Dan kun je het beste een kleur uit de country color lijn van Schwarzkopf kiezen. Deze bevatten warme smokey tonen! exactly what you need!

Najaarstrends

Niet alleen op het gebied van beauty, maar ook in huis gaan we een aantal najaarstrends ontdekken. Zo is terra cotta een van de vele nieuwste musthaves voor in huis! In dit artikel geven we jou een update over de laatste trends! 

DELEN
24 jaar, eigenaresse van Cherie Magazine en heeft een grote voorliefde voor katten, servies verzamelen, haarverf projecten en buiten de deur eten. Gepensioneerd cocktailshaker, Zo nu en dan inwoner van Curaçao en Vinyl-a-holic. Have fun reading!