Er komt een Pretty Little Liars spin-off met Mona en Alison!

Pretty little liars spin-off

Stop de persen! Het is officieel bevestigd op de Pretty Little Liars Facebookpagina: Er komt een spin-off van de populaire serie en ditmaal keren Janel Parrish en Sasha Pieterse terug als Mona en Alison! 

Geef het toe: We waren allemaal blij dat Pretty Little Liars eindelijk over was. Hoewel we onwijs veel van Rosewood en haar schemy inwoners hielden, waren we toch opgelucht om te weten wie A.D. precies was. Zojuist hebben de makers van Pretty Little Liars bekend gemaakt dat er een vervolg komt op de populaire serie: “Pretty Little Liars: The Perfectionists”

Pretty Little Liars: The Perfectionists

Oké dus even in het kort: Er gaat een pilot gemaakt worden van de serie “Pretty Little Liars: The Perfectionists”. In deze nieuwe serie, wederom gebaseerd op de boeken van Sara Shepard, komen er weer diverse mysteries aan bod. Het dorpje Beacon heights zal worden opgeschrikt door een moord. In dit dorpje lijkt alles perfect. Van de elite-middelbare school tot de succesvolle volwassen inwoners. Toch is niks zoals het lijkt …

Good news: Alison en Mona keren terug

De Pretty Little Liars facebook pagina bevestigd dat Sasha en Janel terug keren. Terug keren als Alison en Mona? Daar lijkt het wel op! Anders zou het geen spin-off zijn. Ik verheug me in ieder geval weer op de typische Mona acties! De pilot aflevering zal worden uitgezonden op Freeform. Wanneer is nog niet bekend. We houden de social media goed in de gaten. Dit zal vast en zeker snel bekend worden gemaakt.

Ook een Pretty Little Liars fan?

Ben je ook al jaren die-hard kijker van Pretty Little Liars? Praat dan mee op de Cherie Magazine Facebook pagina ons het bericht ‘Er komt een Pretty Little Liars spin-off met Mona en Alison!’ en laat ons weten wat jij van deze Pretty Little Liars spin-off vindt.

Bron: Facebook.com/Prettylittleliars

DELEN
24 jaar, eigenaresse van Cherie Magazine en heeft een grote voorliefde voor katten, servies verzamelen, haarverf projecten en buiten de deur eten. Gepensioneerd cocktailshaker, Zo nu en dan inwoner van Curaçao en Vinyl-a-holic. Have fun reading!