Quiz: Welke Netflix Crime serie past bij jou?

Uren zit je gekluisterd aan de buis, en dat allemaal door jouw crime serie verslaving op Netflix. Nordic Noir, rauw en onvoorspelbaar; het zijn sleutelwoorden waar een goede Netflix serie aan moet voldoen. Ieder heeft zijn eigen voorkeuren betreft series en met deze test kom je er achter welke serie bij die van jou past.

Het maken van deze test is ideaal als je nog op zoek bent naar jouw volgende bingewatch serie. De donkere dagen komen er in de herfst weer aan en trust me, ze zijn nog lang niet zo donker als de titel van jouw uitkomst. Welke Netflix crime serie gaat het worden?

[os-widget path=”/cheriemagazine/welke-netflix-detective-crime-serie-past-bij-jou” of=”cheriemagazine” comments=”false” width=”650″]

Een Netflix crime serie aanbevelen

Wil je een nieuwe Netflix crime serie aanbevelen aan jouw familie of vrienden? Laat ze deze quiz spelen! Deel dit artikel en vergelijk jullie resultaten. Wie weet zitten jullie vanavond samen aan de popcorn en zijn fitties over de seriekeuze verleden tijd.

DELEN
24 jaar, eigenaresse van Cherie Magazine en heeft een grote voorliefde voor katten, servies verzamelen, haarverf projecten en buiten de deur eten. Gepensioneerd cocktailshaker, Zo nu en dan inwoner van Curaçao en Vinyl-a-holic. Have fun reading!