Je kunt nu dineren in een iglo met een prachtig uitzicht!

igloAls je wil bivakkeren in een glazen iglo hoef je niet helemaal naar de meest afgelegen plekjes in Scandinavië te gaan. Een super uitvinding voor de koukleumen onder ons. Ditmaal kun je bij een restaurant knus en gezellig met je vriendengroep gaan eten + je krijgt ook nog eens een fantastisch uitzicht!

Je kunt gezellig met je vriendinnen gaan dineren in een van de iglo’s van de Coppa club in Londen. Naast dat het eten -lekker- betaalbaar is, krijg je ook nog eens een mooi uitzicht voorgeschoteld. Vanuit jouw iglo heb je namelijk een fenomenaal uitzicht op de Tower Bridge!

Uiteten in een iglo

Ben jij dus binnenkort in Londen te vinden of is dit voor jou misschien de reden om een weekendje Londen met je girls te plannen? (Je kunt namelijk met 8 personen een iglo betreden) Dan zou ik maar snel een reservering maken, want het restaurant zit dagelijks volgeboekt. Reserveren kan hier.  

 

This is how we do it 💪🏽 #coppaclubigloos #towerbridge #wintervibes #riverside #theoriginaligloos

Een bericht gedeeld door Relax🔸Eat🔸Drink🔸Meet (@coppaclub) op

3, 2, 1… Jan/Feb 2018 igloo reservations are now open. Link in bio ✨ #gogogo #coppaclubigloos #thisislondon #towerbridge #getinthere

Een bericht gedeeld door Relax🔸Eat🔸Drink🔸Meet (@coppaclub) op

Ziet het er niet knus en gezellig uit? En voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Een hoofdgerecht kun je al voor 12 pond bestellen. De prijzen zijn dus gelijk aan een gemiddelde maaltijd in een Nederlands restaurant. Ben jij al overtuigd? Begin dan maar met de tickets te boeken 😉

Misschien ook interessant:

DELEN
24 jaar, eigenaresse van Cherie Magazine en heeft een grote voorliefde voor katten, servies verzamelen, haarverf projecten en buiten de deur eten. Gepensioneerd cocktailshaker, Zo nu en dan inwoner van Curaçao en Vinyl-a-holic. Have fun reading!