Dit product van Kruidvat is de heilige graal om écht lange wimpers te krijgen

kruidvat

We love Kruidvat! We lopen regelmatig naar binnen om diverse soorten hebbedingetjes en beauty producten te scoren. Vooral de leuke acties zijn in trek, maar we blijven vaak hangen bij het make-up schap. Sinds kort hebben we nog een reden om deze welbekende drogist te bezoeken, ze hebben namelijk een product in het assortiment dat beloofd om de wimpers langer te maken: Het Kruidvat super lash serum.

Zijn we niet allemaal op zoek naar de heilige graal om een bambi-look te creëren? Bloggers, instagrammers en youtubers zijn laaiend enthousiast over het product. Binnen 6 weken zou het je wimpers zichtbaar langer maken, en dat alles voor een prijs van €9,99.

Resultaten Kruidvat super lash serum

Een serum om je wimpers te laten groeien is niet nieuw, maar wel in de budget categorie. Kruidvat speelt behendig in op deze markt en brengt een betaalbaar serum uit. In diverse reviews zijn de positieve resultaten al binnen een paar weken met het blote oog te zien. Zo ook in het artikel van Iris, blogger bij Irispraat.nl. De complete review, met een impressie en de fantastische resultaten middels een voor- en na foto, kun je hier lezen.

Bijwerkingen

Helaas kent dit ‘wondermiddeltje’ ook een aantal minder positieve bijwerkingen. Zo zouden een aantal gebruikers rode of jeukende ogen krijgen. Soms droge ogen en zwellingen. Als dit bij jou het geval is, moet je meteen stoppen met het aanbrengen van het product. Iris heeft geen last gehad van de bijwerkingen, maar merkte wel dat er in het begin doorzichtige blaasjes op het lid ontstonden. Ze deden gelukkig geen pijn. Op instagram had ze vernomen dat veel gebruikers te maken hadden met deze doorzichtige blaasjes. The price you pay for beauty!

En dit is de meest gepigmenteerde foundation ter wereld..

Ben je op zoek naar meer holy grails op het gebied van beauty? Dan hebben wij een nieuwtje voor je! We vonden de meest gepigmenteerde foundation ter wereld die zelfs littekens en tattoos verbergt! En hij is gewoon in Nederland te koop.

Foto credits: Irispraat.nl 

DELEN
24 jaar, eigenaresse van Cherie Magazine en heeft een grote voorliefde voor katten, servies verzamelen, haarverf projecten en buiten de deur eten. Gepensioneerd cocktailshaker, Zo nu en dan inwoner van Curaçao en Vinyl-a-holic. Have fun reading!