Onderzoek bewijst: Vroeg beginnen met kerstversiering maakt gelukkiger!

kerstversiering

Vroeger vertelde mijn moeder dat men pas de kerstboom mocht optuigen nadat sinterklaas het land uit was. Maar wees eens eerlijk; Welke gek heeft dat nou weer verzonnen? Het is toch heerlijk om al die glitters, decoratie en versieringen in de winkel te zien hangen? Waarom zou je niet al meteen in oktober je huis kitcherig-gezellig kunnen maken?

Ik ben fan! En met mij nog vele anderen. Maar ook Psycho-analyst Steve Mckeow is er een voorstander van. Want volgens onderzoek is gebleken dat je van kerstversiering gelukkiger wordt. Je huis decoreren kan je namelijk aan al die mooie jeugdherinneringen laten denken.

Vroeg beginnen met kerstversiering maakt dus gelukkiger

Want ga eens zelf al die jeugdherinneringen na en het gevoel dat je ervaart tijdens het versieren van je huis. Zo denk ik aan alle cliché kerstfilms, warme chocomel, de advent kalender en die keer dat ik rond de kerstperiode een idyllisch engels dorpje bezocht. De kerstspullen staan in ieder geval klaar, dit weekend ga ik beginnen

De leukste kerstdecoratie van de Action

Je huis versieren hoeft tegenwoordig niet veel meer te kosten. Je kunt bij de budget- en kringloopwinkels genoeg leuke spullen ontdekken voor een klein prijsje. Ook de Action heeft een uitgebreid assortiment kerstdecoratie in de schappen. Wij maakten een overzicht van de leukste kerst-items van de Action.  

DELEN
24 jaar, eigenaresse van Cherie Magazine en heeft een grote voorliefde voor katten, servies verzamelen, haarverf projecten en buiten de deur eten. Gepensioneerd cocktailshaker, Zo nu en dan inwoner van Curaçao en Vinyl-a-holic. Have fun reading!