De leukste kerstdecoratie van de Action!

kerstdecoratie

We hebben niet altijd een dikke portemonnee, maar als kerst er aan komt, willen we wel graag een leuk gedecoreerd huis hebben. Je kunt natuurlijk jaren verzamelen, en de inboedel telkens van zolder halen, of misschien iets leuks scoren bij de kringloop. Hoe dan ook, er zijn verschillende manier om voor weinig geld, toch iets leuks te creëren. Een winkel waar je ook goedkope kerstdecoratie kunt scoren is de Action!

En daarom gaan we vandaag een aantal leuke items uit het kerst assortiment van de Action uitlichten. Zo kun je er terecht voor low budget kerstballen, winterdorpjes, verlichting, kerstmannen en zelfs een nep-boom! Na een bezoekje aan de Action ben jij in ieder geval voorzien. Benieuwd wat ze in de aanbieding hebben? Bekijk een klein deel van het assortiment hier:

De leukste kerstdecoratie van de Action

 

Dit is slechts een klein deel van het assortiment. Wil je de volledige collectie zien? Check dan even een Action winkel bij jou in de buurt!

Maak je huis herfst-klaar met Action

De herfst is nog in volle gang, dus dit is het seizoen om jouw huis flink aan te pakken! Schoonmaken, opruimen en in stijl decoreren. Action verkoopt de leukste spulletjes om jouw huis een update te geven. 

Bron: Action

DELEN
24 jaar, eigenaresse van Cherie Magazine en heeft een grote voorliefde voor katten, servies verzamelen, haarverf projecten en buiten de deur eten. Gepensioneerd cocktailshaker, Zo nu en dan inwoner van Curaçao en Vinyl-a-holic. Have fun reading!