Kerst cadeautip: Geef een hotelovernachting cadeau!

hotelovernachtig

De koude gure dagen voor kerst zijn een feit en de voorbereidingen zijn al in volle gang. Misschien ben je al bezig met het samenstellen van het kerstmenu, de decoratie aan het uitstallen of wellicht zit je de kerstkaarten te schrijven. Hoe dan ook, er is nog veel te doen. En het uitdelen van cadeaus is ook geen uitzondering. Vandaag deel ik een leuke tip met jullie: Geef je familie, je vrienden of je wederhelft een nachtje in een hotel cadeau.

Vind je het ook altijd zo moeilijk om voor sommige naasten een passend cadeau te vinden? Vaak denken mensen dat je het beste een tastbaar product cadeau kunt geven. Er moet tenslotte een groot zichtbaar pakje onder de kerstboom liggen. Maar een leuk kerstcadeau hoeft niet altijd een aankoop uit een winkel te zijn. Het is namelijk net zo leuk om een mooie herinnering of ervaring cadeau te geven: Je kunt de ontvanger ook een hotelovernachting cadeau doen!

Geef een hotelgift cadeau

Denk je er over om je ouders, je vriend of je beste vriendin een hotelovernachting cadeau te doen? Dan kun je met Hotelgift alle kanten (van de wereld) op. Via de website kun je vouchers kopen én inwisselen. Als je een Hotelgift cadeau wil doen, kun je kiezen voor een PDFje met de vouchercode, een fysieke giftcard of een e-card. Als de ontvanger een hotel wil boeken, dan kun je via de website uit een van de 110.000 hotels wereldwijd kiezen. Er is genoeg keuze voor elk budget.

Citytrip naar Haarlem!

Mijn man heeft de afgelopen tijd erg veel gewerkt, dus ging ik hem verrassen (oké, en ook een beetje voor mezelf) met een mini vakantie. We wilden graag een citytrip maken naar een stad waar veel te beleven was, een tikkeltje uniek én waar we beiden nog nooit geweest waren. We besloten gewoon in Nederland te blijven en kozen voor een hotelovernachting in het Carlton square hotel in Haarlem. We zijn twee dagen en een nacht op pad geweest en hebben in deze korte periode veel leuke dingen beleefd. Zo hebben we diverse unieke concept en vintage winkels bezocht en hebben we gegeten in de befaamde Jopenkerk. We ook hebben heerlijke (en fijne warme) latte macchiato gedronken in een van de velen hippe koffietentjes die de stad rijk is. Onderweg hebben we diverse Haarlemse hofjes ontdekt en ’s avonds kennis gemaakt met een aantal gezellige cafétjes.

Middels deze unieke belevenis via Hotelgift was onze minivakantie meer dan geslaagd. Ik weet zeker dat we hier nog vele jaren over zullen praten. Ik ben blij dat ik mijn man zo’n leuke ervaring cadeau heb kunnen doen.

Wil je meer weten of een hotelovernachting cadeau geven? Surf dan naar deze link.

DELEN
24 jaar, eigenaresse van Cherie Magazine en heeft een grote voorliefde voor katten, servies verzamelen, haarverf projecten en buiten de deur eten. Gepensioneerd cocktailshaker, Zo nu en dan inwoner van Curaçao en Vinyl-a-holic. Have fun reading!