Met dit goedkoop trucje krijg je geen koude voeten!

koude voetenDe winter staat weer voor de deur, en je zult vast en zeker al gemerkt hebben dat het buiten kouder wordt. De grond heeft al lichte vorst gekend en er is niks zo vervelend als niet warm genoeg gekleed zijn op zo’n koude dag. Wij vertellen je een handige lifehack die je de winter door gaat helpen. Met dit goedkoop trucje krijg jij geen koude voeten meer!

Voor je handen heb je handschoenen en voor koude oren kun je een muts op doen. Zelfs een sjaal heeft de functie om jouw hals warm te houden, maar wat doe je als je koude voeten krijgt? Er is niks zo vervelend als koude voeten. Als jouw voeten koud worden, dan trekt die kou geleidelijk door de rest van je lichaam en dan is het moeilijk om ze weer warm te krijgen.

Koude voeten zijn verleden tijd!

Maak je niet gerust, je kunt er iets aan doen! Maak een isolerend zooltje van een zonnescherm. Dit is super handig omdat het de kou buiten laat, maar jouw lichaamswarmte gaat ook niet verloren. Dubbel win dus! Deze youtube video legt je uit hoe je te werk gaat om jouw eigen zooltjes te maken.

Zulke zonneschermen kun je al voor een paar cent bij de Action halen. Ik heb er vorige winter al een paar gemaakt, en ze werken prima! Tijdens de koude dagen kan ik echt niet meer zonder. Ik wens je succes met deze handige DIY!

Met deze slimme hack kun je sneller de was drogen

In de winter zul je ook steeds vaker de droger gebruiken om je was te drogen. Om toch niet zo veel energie te gebruiken, delen we een trucje waardoor de was sneller in de trommel droogt. Zo hoef je slechts het korte programma aan te zetten en bespaar je tientallen euro’s op je jaarrekening!

Bron: Budgetella

DELEN
24 jaar, eigenaresse van Cherie Magazine en heeft een grote voorliefde voor katten, servies verzamelen, haarverf projecten en buiten de deur eten. Gepensioneerd cocktailshaker, Zo nu en dan inwoner van Curaçao en Vinyl-a-holic. Have fun reading!