Fan van ‘Gilmore Girls?’ Dan moet je ‘The Marvelous Mrs. Maisel’ kijken!

Mrs. MaiselGilmore Girls kijkers opgelet: Er komt een nieuwe serie, gemaakt door GG bedenker Amy Sherman-Palladino. Deze serie, genaamd ‘The Marvelous Mrs. Maisel’ heeft groen licht gekregen van Amazon en het gaat hopelijk een beetje de pijn verzachten van het abrupte einde van onze geliefde serie.

We weten niet hoe het gaat aflopen met de zwangerschap van Rory, maar deze nieuwe serie van Amy Sherman-Palladino gaat je hopelijk weer in de feel good sferen brengen. Het complete eerste seizoen staat nu online via Amazon. Of de serie ook in Nederland uitgezonden zal worden is nog niet duidelijk, maar hey: We hebben altijd nog het ‘internet’.

The Marvelous Mrs. Maisel

De serie neemt je terug naar New York in het jaar 1958. Miriam ‘Midge’ Maisel (Rachel Brosnahan) leeft een gelukkig leven in de Upper West Side. Ze is getrouwd, is moeder en het leven aan de rijke kant van New York lacht haar toe. Tot ze op een dag word verlaten door haar man en het zelf moet zien te redden. Ze beland in de wereld van de stand up comedy, en daar blijkt ze schandalig goed in te zijn! De trailer spreekt boekdelen:

Alle afleveringen van het eerste seizoen zijn uitgegeven en twee opvolgende seizoenen zijn al toegezegd. Dat betekent dat de serie een ware hit is! Ik ga binnenkort een eenzaam avondje met Mrs. Maisel, wijn en kaas inlassen. Wat denken jullie over deze serie? Laat het weten in de comments van de Cherie Magazine Facebook pagina.

Beeldbron: Amazon

DELEN
24 jaar, eigenaresse van Cherie Magazine en heeft een grote voorliefde voor katten, servies verzamelen, haarverf projecten en buiten de deur eten. Gepensioneerd cocktailshaker, Zo nu en dan inwoner van Curaçao en Vinyl-a-holic. Have fun reading!