Deze warme Frozen chocolademelk gaat jouw winter maken!

Frozen chocolademelk

Er is niets zo lekker als een kop warme chocolademelk als het buiten koud is. Dat dachten de mensen achter de website delish.com ook en maakten (heel toepasselijk) een Frozen variant. Chocolademelk drinken was nog nooit zo stijlvol en dit recept is erg makkelijk zelf thuis te maken.

Sfeerbeeld: Kachel aan, jezelf verstoppen onder een zelfgemaakte chunky deken én een goed boek lezen. Het enige wat mist is een grote pot chocomel. Het bovenstaande prachtexemplaar kun je thuis in eigen keuken maken aan de hand van dit recept:

Frozen chocolademelk voor 4 mokken

  • 1 liter melk
  • 200 gram witte chocoladesnippers
  • Blauwe kleurstof
  • Slagroom
  • Blauwe sprinkles
  • Blauwe kandijsuiker

Zo ga je te werk:

Verwarm de melk in een klein pannetje tot deze goed warm is. Blijf roeren op een laag vuurtje zodat de melk niet aanbrand. Er is niets erger dan aangekoekte verbrande melk. Het ruikt niet fris en het is lastig om schoon te maken, dus let goed op! De melk hoeft niet te koken. Gewoon verwarmen is genoeg. Voeg de de chocosnippers toe en roer nog enkele minuten goed door. Vervolgens kun je de kleurstof toevoegen voor het hemelsblauwe kleurtje! Schenk de blauwe chocolademelk in 4 mokken en versier je drankje met slagroom, hagelslag en blauwe kandijsuiker. Ook leuk: Gebruik blauw/witte muisjes i.p.v. de blauwe hagelslag. Dat is tevens ook een stuk makkelijker te vinden in de supermarkt.

Geloof ons, Elsa zou trots op je zijn. Cheers en geniet van je drankje!

Met dit goedkoop trucje krijg je nooit meer koude voeten

Het drinken van de Frozen chocolademelk is de ultieme manier om op te warmen nadat je de kou hebt getrotseerd. Het meest verschrikkelijke vind ik het hebben van koude voeten tijdens dit winterse weer. Daarom deel ik hier een handig en goedkoop trucje om jezelf voor eens en altijd te beschermen tegen koude voeten.

Bron: Delish.com

DELEN
24 jaar, eigenaresse van Cherie Magazine en heeft een grote voorliefde voor katten, servies verzamelen, haarverf projecten en buiten de deur eten. Gepensioneerd cocktailshaker, Zo nu en dan inwoner van Curaçao en Vinyl-a-holic. Have fun reading!