Met deze slimme hack kun je sneller de was drogen

Sommige huishoudhacks zijn echt gemaakt om ons leven simpeler en eenvoudiger te maken. Zo ook deze om je was sneller te doen drogen in de droger. Het enige wat je moet doen is er iets bij gooien…

Shannon Lush, een Australische schoonmaakguru onthult haar tip in een televisieprogramma. Gooi een droge theedoek bij de was en deze zal dan een derde (!) sneller drogen.

Gooi dus een droge theedoek bij de was

Deze theedoek dient namelijk om het water te transporteren en absorberen. De droger kan beter zijn werk doen omdat het water zich beter verspreidt over de oppervlakte.Deze truc zou volgens redacteuren van Good Housekeeping een halfuur tijd opleveren! Ik weet wat ik volgende keer in de droger gooi 😉

Zo laat jij jouw vuilnisbak binnen 10 seconden fris ruiken

Nog meer lifehacks voor in huis? Zo schreven wij over een makkelijke lifehack waardoor jij jouw vuilnisbak binnen 10 seconden weer fris kunt laten ruiken. Het kost niet eens zo veel moeite!

Bron: libelle.nl & Good Housekeeping.

DELEN
26, eigenaresse van mjaysbeautycupboard.be. Gepassioneerd door make-up, wetteksten, taekwondo en rollercoasters. Als je me niet vindt in onze verbouwing, terwijl ik aan het gamen of Netflixen ben, vind je me vast in een pretpark of dojang.