Wil je ons een vraag stellen, informeren of gewoon even lekker kletsen? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken via info@cherie.nl of het onderstaande contactformulier. We zullen je bericht doorgaans binnen 1 werkdag beantwoorden.

Samenwerkingen

Heb je een leuk samenwerkingsvoorstel? Stuur ons gerust een e-mail met meer informatie en eventueel een pitch of wensen. We maken effectieve campagnes op maat en het actief betrekken van de doelgroep (vrouwen 18+ tot forever young) staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij houden onze lezers met graag op de hoogte van de nieuwste trends, hotspots, activiteiten en happenings. Daarom zijn we ook altijd op zoek naar persberichten met leuke nieuwtjes. Deze kunnen aangeleverd worden via info@cherie.nl

Cherie.nl is onderdeel van Connective Media & Tekst (kvk: 66747910). Hieronder vallen ook de websites Budgetella.nl en Peachlife.nl. Voor een samenwerking met meerdere websites kunnen we een gunstig tarief afspreken. Doorgaans zal ik binnen 1 werkdag antwoorden op een e-mail of bericht.

Send us a message!

LATEST POSTS

huis verwarmen

5 Tips om je huis slim te verwarmen

Nu de wintermaanden zijn aangebroken zetten we in Nederland massaal de verwarming aan. Er is namelijk niets fijner dan thuiskomen in een warme omgeving...