MOVE OVER PRIMARK! Bij deze webshop kost alles £5,00!

5

Back in the old days waren de koopjesjagers onder ons helemaal gek van winkels zoals Primark, waar je voor een prikkie een leuke garderobe bij elkaar kon scharrelen. Het liefst ging je nog voor €5,00 met Ryanair naar Londen om er een low budget shopcation van te maken. Die dagen zijn helaas voorbij. Zowel Primark en Ryanair kunnen zich tegenwoordig qua prijs meten met hun concurrenten. Daarom niet getreurd, wij vonden een webshop die alle items voor £5,00 (€5,70) verkoopt.

‘Hoe dan!?’ Zal je eerste vraag zijn. Gevolgd door .. ‘Zijn de producten dan wel van goede kwaliteit?’ Wij vertellen je hoe de vork in de steel zit. Op de website everything5pounds.com verkopen ze kleding van de welbekende ketens die je in de winkelstraat kunt vinden. Deze items zijn vaak restpartijen, kleding uit vorige seizoenen (de zogenaamde leftovers) óf kleding die nooit in de winkels zijn verschenen. De kwaliteit is zoals je gewend bent. Maar je draagt dan geen item uit de huidige collecties.

Webshop everything5pounds

Ook fijn, ze verzenden internationaal! Dus wij kunnen in Nederland en België ook flink onze slag slaan. Ik heb gecheckt en verzending via Dpd is het goedkoopst (zo’n £10,00). Dit bedrag is hoger dan dat we in Nederland gewend zijn, maar als je een grote haul doet, dan maken die paar euro ook niet zoveel meer uit. En raad eens … er is ook een pagina waar men alles voor £2,50 verkoopt! Goedkoper kan haast niet. Dit is de ideale website om cadeautjes voor de feestdagen te kopen. Daarnaast kent everything5pound ook een sectie waar je designerkleding, schoenen en tassen kunt kopen. Deze items zijn dan geen 5 pond, maar je kunt ze wel met een fikse korting scoren! Items van o.a. Lacoste, Juicy Couture en Versace Jeans zijn voor een paar tientjes te koop.

Review

Een van mijn favoriete youtubers Patricia Bright (ze is hilarisch!) heeft onlangs een grote doos vol met kleding bij everything5pound besteld, en heeft een review gemaakt. Check dus zelf de items en meer info in het onderstaande filmpje:

Nog meer low budget..

Ben je een echte koopjesjager? Dan wandel je vast en zeker regelmatig bij de Action naar binnen. Wij maakten een overzicht met de musthave items die je dit najaar bij Action kunt scoren. Hier kun je het overzicht met de beste Action producten vinden.

DELEN
24 jaar, eigenaresse van Cherie Magazine en heeft een grote voorliefde voor katten, servies verzamelen, haarverf projecten en buiten de deur eten. Gepensioneerd cocktailshaker, Zo nu en dan inwoner van Curaçao en Vinyl-a-holic. Have fun reading!