Aldi komt nu met een wijn-adventskalender!

Nu het najaar aanbreekt komen wij in de redactie steeds meer in de koude-weer-sferen. Lees; warme chocomel, herfstwandelingen maken, een blik werpen op de kerst trends voor dit jaar .. Betreft dit laatste hebben we een hartstikke leuk nieuwtje voor je! Als je een echte wijnlover bent, dan zit je gebakken, want Aldi komt dit najaar met een adventskalender vol met wijn! Zo kun je tijdens de koude dagen voor kerst nog even lekker opwarmen..

De Duitse supermarkt Aldi brengt dit najaar een wijn-adventskalender uit. In plaats van chocolaatjes, beauty producten (rituals) of speelgoed (playmobile), kun je allemaal verschillende kleine flesjes wijn in de kalender vinden. Ik zeg: De beste uitvinding van deze welbekende budget-supermarkt ever.

De Aldi wijn-adventkalender

Er zouden diverse soorten kleine flesjes in de kalender zitten. Voor ieder wat wils; Wit, rose, rood en prosecco. Van Merlot tot Chablis, weet Metronieuws. Alle wijnen komen uit Frankrijk, behalve de prosecco’s. Deze komen uit Spanje en Italië. De 24 miniflesjes komen overeen met 6 flessen van normale proportie en elke dag in december staat er weer een nieuwe verassing voor je klaar!

Vanaf 14 november kun je de kalender in ieder geval al in Engeland scoren en hij zal daar £49.99 kosten. Wanneer de kalender in Nederland, België of Duitsland te koop is, is nog niet bekend. We hopen in ieder geval dat we daar snel meer duidelijkheid over krijgen! Het zou namelijk het ideale cadeau zijn voor je wijn liefhebbende vriendinnen!

Ook leuk: Lidl verkoopt de nuggets van McDonald, veel goedkoper!! 

Nog een leuk nieuwtje van een budget supermarkt: Lidl verkoopt de McDonalds-a-like nuggets voor minder dan de helft van de prijs! Ze schijnen exact hetzelfde te smaken. Lees hier waar je ze overal kunt kopen. 

DELEN
24 jaar, eigenaresse van Cherie Magazine en heeft een grote voorliefde voor katten, servies verzamelen, haarverf projecten en buiten de deur eten. Gepensioneerd cocktailshaker, Zo nu en dan inwoner van Curaçao en Vinyl-a-holic. Have fun reading!