Aldi verkoopt foute kersttruien voor jou én je huisdier!

De foute kersttruien zijn niet uit het straatbeeld weg te denken. De winkels hangen er vol mee. Je hebt ze immers nodig op de kerstborrel van je werk of misschien wel bij de kerstviering op school. Ook tijdens de kerstviering bij familie kun je goed voor de dag komen met zo’n lelijkerd die je oma als kind voor je zou maken. Voor alle honden en kattenbaasjes die van foute truien houden is er goed nieuwd: Aldi verkoopt mini-me versies voor je hond of poes.

Aldi doet het weer. Ze zijn de laatste tijd vaak in het nieuws met vreemde, maar geniale musthaves. Ze kwamen eerder al met de opblaasbare jacuzzi, de frikadellenvlaai en de wijn-adventskalender. Bij een bezoekje aan deze budget supermarkt is het dus verstandig om even in de bakken te sjoemelen voor een gouden vondst.

Foute kersttruien voor jou en je huisdier

De foute truientrend lijkt zich uit te breiden naar onze viervoeters. Zie je ze al in stijl onder de kerstboom snoozen? De trui voor je hond (of uit de kluiten gewassen kat) kost €4,50 en het exemplaar voor jou kost €9,00. Er zijn verschillende exemplaren te koop. Zo kun je kiezen voor zoete eenhoorntjes (alsof we die niet genoeg gezien hebben afgelopen jaar), Pinguins of ga je voor de rendieren?

Matching outfits met je trouwe viervoeter vinden wij een goed excuus om een nieuwe foute kersttrui te kopen. Ze zijn momenteel al in Engeland te koop. Wij houden de winkel in de gaten!

Lees ook: De leukste kerstdecoratie van de Action 

Beeldbron: Aldi

DELEN
24 jaar, eigenaresse van Cherie Magazine en heeft een grote voorliefde voor katten, servies verzamelen, haarverf projecten en buiten de deur eten. Gepensioneerd cocktailshaker, Zo nu en dan inwoner van Curaçao en Vinyl-a-holic. Have fun reading!